Volgers

dinsdag 11 juli 2017

Mee Yow

Hall allemaal,

Hallo allemaal,

Nadat ik afgelopen weekend mijn opdrachten af had, wilde ik weer eens een layout voor mezelf maken. Geen regeltjes of bepaalde producten die ik moest gebruiken maar gewoon iets helemaal voor mezelf maken. Ik wilde een layout maken die anders is dan ik normaal maak, namelijk met veel bloemen. Hoe makkelijk ik bloemen verwerk op mijn kaarten, hoe moeilijk ik dat vind op een layout. Op de een of andere manier worden die altijd heel strak. Een tijdje geleden heb ik bij Scrap Unlimited deze layout gemaakt. Die heb ik als inspiratie gebruikt en ben lekker aan de slag gegaan.

Ik ben begonnen met een vel dessinpapier van Echo Park (Arsenic and Lace). Heb van deze lijn afgelopen zaterdag tijdens de open dag bij de Scrapheap een aantal vellen gekocht en deze paste qua kleur mooi bij de foto van Gijsje die ik wilde gebruiken. Op deze foto was Gijsje pas een paar dagen bij ons. Hij was toen pas 9 weken oud en was het echt nog GijsJE hihi.
Ik heb zaterdag ook een make en take gedaan met brusho en wilde dat in ieder geval gebruiken.
Daarna ben ik mijn voorraad ingedoken en heb van alles wat ik misschien wel wilde gebruiken gepakt en ben begonnen. Eerst met structuurpasta en een mask van Dutch Doobadoo.

Hier Gijsje nog even van dichtbij met daar omheen bloemen. Wat kant en klare, maar de meeste zijn zelf gemaakt met stanzen van Joy!Crafts. In de hartjes heb ik wat Nuvo Drops gebruikt.  De houten ornamentjes achter de foto zijn van Scrapiniec en de tekst Dreams is van Creative Embellishments. Achter de foto zitten rietjes met pootafdrukjes die ik een keer bij Kimya gekocht heb.

Het vogeltje vond ik er zo leuk bij passen. Heb alleen het hartje gekleurd met Spica Lipstick en een klein roosje er op.

De pootafdrukjes heb ik gemaakt met Distress Inkt Gathered Twigs en een mask van Simon Says Stamps. De lijntjes heb ik gemaakt met een stempel van Marianne Design. De tekst is van You Do Creative, een set die ik vorig jaar kocht tijdens onze vakantie in Zweden. De teksten komen uit een set van Pinkfresh Studio.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik ben er zelf wel tevreden over en ik ga zeker proberen vaker in deze stijl layouts te maken.


4 opmerkingen:

 1. Wat heb je dit prachtig gemaakt Miranda. Mooi met al die verschillende technieken.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dit mooi gedaan! Het is een heel mooi geheel geworden. groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi gemaakt Miranda. Lief met die pootafdrukjes!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo liebe Miranda,
  traumhaft schön ist die Karte gestaltet. Es gibt so viel zu entdecken. Sehr liebevoll dekoriert. Ich bin begeistert. Ganz liebe Grüße herzlichst Silvi

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

Groetjes Miranda

Thanks for your visit. I would like it if you leave a comment.

Hugs Miranda