Volgers

woensdag 8 maart 2017

Vintage camera

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag had ik een freubeldagje met 3 vriendinnen. We hadden besloten om de camera van Tara's Crafts Studio te maken. Het was even een flink gepuzzel. De harmonica aan de binnenkant hadden we gelukkig allemaal thuis al gemaakt. Wat een werk was dat zeg. Maar geef niet snel op en hij moest in elkaar. Zaterdag heb ik de basis verder gemaakt uit chipboard en alles beplakt met dessinpapier van Maja Design.
Thuis heb ik van de week alles verder aangekleed met bloemen, slotjes en embellishment.

Ga er maar even voor zitten want het zijn best wat foto's.
Dit is de voorkant.

En de zijkant.

Zo ziet het er uit als de camera open is. Doordat ik wat moeite had om de harmonica in elkaar te krijgen is ie niet helemaal netjes, maar vind het niet storend.

En nog wat detailfoto's.De vlinders zijn oudere stempels van Joy!Crafts en deze heb ik ingekleurd met Spectrum Noir markers.

Dit zijn de kleuren die ik heb gebruikt:
DP4-DP3-DP2-DP1-AP4-AP3-AP2-AP1-spica chocolate6 opmerkingen:

 1. Erg mooi maar hie heb je de camera aan de harmonica gekregen ben met een soort gelijkend bezig maar kom er niet uit heb jij missschien tips

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Ik heb tacky tape op de uiteinden van de harmonica gedaan. Toen heb 1 zijde in het ene bakje geplakt. Vervolgens het andere bakje op de andere kant gelegd en gezorgd dat die op het 1e bakje sloot en toen aangedrukt. Hoop dat het zo duidelijk is.

   Verwijderen
 2. Wauw, wat een kunstwerk!! Inderdaad niet storend dat de harmonica niet helemaal perfect is, zo ziet hij er gebruikt uit ;-). groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige creatie heb je gemaakt Miranda.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauwie, deze camera is prachtig.

  liefs Kim

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

Groetjes Miranda

Thanks for your visit. I would like it if you leave a comment.

Hugs Miranda